Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Peprmintové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 20

Energie24 838 kJ /
5 936 kcal
Bílkoviny99,10 g
– z toho živočišné bílkoviny82,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,72 g
Tuky343,90 g
– nasycené188,78 g
– nenasycené134,18 g
–– mononenasycené114,73 g
–– polynenasycené19,45 g
––– omega 32,02 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 2,28 g
Sodík 1,11 g
Sůl2,93 g
Sacharidy574,43 g
– cukry467,83 g
––– laktóza52,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
55 g 55 g krystalového cukru Cukr bílý 55 g
3 PL 3 PL vlažné vody Voda 54 ml
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
55 g 55 g krystalového cukru Cukr bílý 55 g
3 PL 3 PL peprmintového likéru Likér 45 ml
25 g 25 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
1 1 pistáciový puding Puding v prášku
1 KL 1 KL prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
600 ml 600 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 600 ml
2 2 Zlaté klasy Puding v prášku
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 PL 2 PL vaječného koňaku Likér vaječný 30 ml
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g bílé čokolády Čokoláda mléčná 25% 200 g
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
1 PL 1 PL zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 25 ml
6 PL 6 PL meruňkového džemu na natírání korpusu Džem meruňkový 90 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.