Nutriční hodnoty (Kuřecí steak na česneku, tymiánu a medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 328 kJ / 1 035 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,61 g |
Tuky | 43,74 g |
– nasycené | 28,01 g |
– nenasycené | 14,07 g |
–– mononenasycené | 11,67 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 39,82 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 128,65 g |
– cukry | 43,71 g |
––– laktóza | 9,62 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí stehna (nebo 4 stehenní steaky) | Kuře stehno s kůží | |
40 stroužků 40 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 280 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla (nebo ghí) | Máslo kravské | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu sušeného (nebo 3 větvičky čerstvého) | Tymián sušený | 2.5 g |
300-400 ml 300-400 ml vývaru z masa | Vývar masový | 350 ml |
1 kelímek 1 kelímek 12% smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
troška citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |