Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Kroupoto" - kroupy s řepou (dýní))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie8 395 kJ /
2 007 kcal
Bílkoviny46,16 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,16 g
Tuky10,87 g
– nasycené2,46 g
– nenasycené7,94 g
–– mononenasycené1,65 g
–– polynenasycené6,29 g
––– omega 30,50 g
Vláknina47,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 158 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy409,65 g
– cukry36,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g předem uvařených krup Kroupy ječné 500 g
300 g 300 g uvařené červené řepy (nebo očištěná dýně) Červená řepa čerstvá 300 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
bylinky podle chuti (tymián, šalvěj, oregano, libeček) Petržel nať čerstvá
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 lžíce 2-3 lžíce vývaru (pokud je třeba) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.