Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pappardelle s hříbky a kuřecím masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 568 kJ /
375 kcal
Bílkoviny82,04 g
– z toho živočišné bílkoviny81,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky3,58 g
– nasycené1,01 g
– nenasycené2,02 g
–– mononenasycené1,34 g
–– polynenasycené0,68 g
––– omega 30,67 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 193 mg
Sodík 195 mg
Sůl0,49 g
Sacharidy3,15 g
– cukry2,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení chlazených těstovin pappardelle Těstoviny pšeničné
1 hrneček 1 hrneček nakrájených hříbků (můžou být z mrazáku) Hřib čerstvý
1 1 kuřecí prso Kuře prso 350 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
sůl, pepř, drcený kmín Kmín mletý
na ozdobu sýr Pecorino, petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.