Nutriční hodnoty (Jablkovo-šunková omeleta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 457 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 64,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,05 g |
Tuky | 41,80 g |
– nasycené | 15,88 g |
– nenasycené | 18,12 g |
–– mononenasycené | 13,03 g |
–– polynenasycené | 5,09 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 878 mg |
Sodík | 1,23 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 145,33 g |
– cukry | 59,03 g |
––– laktóza | 24,87 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 120 g |
3 dl 3 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
2 lžíce 2 lžíce pažitky | Pažitka čerstvá | 30 g |
250 g 250 g jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 250 ml |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |