Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkovo-šunková omeleta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 457 kJ /
1 304 kcal
Bílkoviny80,62 g
– z toho živočišné bílkoviny64,57 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,05 g
Tuky41,80 g
– nasycené15,88 g
– nenasycené18,12 g
–– mononenasycené13,03 g
–– polynenasycené5,09 g
––– omega 30,35 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 878 mg
Sodík 1,23 g
Sůl2,70 g
Sacharidy145,33 g
– cukry59,03 g
––– laktóza24,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 120 g
3 dl 3 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
špetka špetka soli Sůl mořská
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
2 lžíce 2 lžíce pažitky Pažitka čerstvá 30 g
250 g 250 g jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 250 ml
bílý pepř Pepř bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.