Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pikantní plec v cibuli z papiňáku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie5 183 kJ /
1 239 kcal
Bílkoviny129,20 g
– z toho živočišné bílkoviny119,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,80 g
Tuky53,69 g
– nasycené8,36 g
– nenasycené37,38 g
–– mononenasycené28,31 g
–– polynenasycené9,07 g
––– omega 32,22 g
Vláknina21,28 g
Cholesterol 390 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,90 g
Sacharidy54,20 g
– cukry28,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
(může být i krkovice nebo kýta) Vepřová krkovice
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
1 1 větší kapie Paprika červená čerstvá 250 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
3 lžíce 3 lžíce kečupu, nejlépe domácího (nebo kvalitní kupovaný)
1 lžíce 1 lžíce hořčice plnotučné Hořčice plnotučná 15 g
1 lžíce 1 lžíce sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
1 lžíce 1 lžíce worcesterové omáčky Worcestrová omáčka 15 ml
chilli paprička dle chuti Chilli paprička čerstvá
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.