Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tvarohovo-smetanový dezert s jahodami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie4 460 kJ /
1 066 kcal
Bílkoviny39,32 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,60 g
Tuky42,04 g
– nasycené8,19 g
– nenasycené24,27 g
–– mononenasycené18,21 g
–– polynenasycené6,06 g
––– omega 31,05 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 398 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy132,00 g
– cukry102,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
4 lžíce 4 lžíce cukr moučka Cukr bílý 100 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 1 šlehačka vyšlehaná se ztužovačem Šlehačka 35%
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
čerstvé jahody Jahody čerstvé
cukr dle chuti Cukr bílý
šťáva ze zavařených jahod Jahody čerstvé
cukr moučka Cukr bílý
želatina (sypká) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.