Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 835 kJ / 1 156 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 126,00 g |
– nasycené | 61,50 g |
– nenasycené | 63,00 g |
–– mononenasycené | 54,00 g |
–– polynenasycené | 9,00 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,40 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 0,15 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
malá hlávka bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | |
cca 5 5 brambor+1 na strouhání | ||
150 g 150 g špeku | Špek | 150 g |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
vývar masový nebo zeleninový | Vývar hovězí | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pár kapek kapek octu | Ocet lihový | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |