Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlávkové zelí dušené s bramborami na špeku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 835 kJ /
1 156 kcal
Bílkoviny5,25 g
– z toho živočišné bílkoviny5,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky126,00 g
– nasycené61,50 g
– nenasycené63,00 g
–– mononenasycené54,00 g
–– polynenasycené9,00 g
––– omega 30,15 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy0,15 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
malá hlávka bílého zelí Zelí bílé čerstvé
cca 5 5 brambor+1 na strouhání
150 g 150 g špeku Špek 150 g
velká cibule Cibule čerstvá
vývar masový nebo zeleninový Vývar hovězí
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pár kapek kapek octu Ocet lihový
špetka špetka cukru Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.