Nutriční hodnoty (Zelný salát s citronovo-medovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 540 kJ / 607 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g |
Tuky | 12,30 g |
– nasycené | 1,09 g |
– nenasycené | 10,56 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 3,46 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 15,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 200 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 106,69 g |
– cukry | 94,31 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 400 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
200 g 200 g červené řepy (předvařené nebo předpečené) | Červená řepa čerstvá | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
2-3 lžíce 2-3 lžíce medu (podle chuti) | Med nepasterovaný | 90 g |