Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krupicovo-jablečný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 094 kJ /
3 847 kcal
Bílkoviny78,12 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,40 g
Tuky199,82 g
– nasycené20,26 g
– nenasycené155,17 g
–– mononenasycené79,53 g
–– polynenasycené75,64 g
––– omega 315,97 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 543 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy419,40 g
– cukry207,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 250 g
100 g 100 g mletých různých druhů ořechů (vlašské, lískové, mandle, kešu…) Vlašské ořechy 100 g
4 4 velká jablka Jablko čerstvé 600 g
150 g 150 g krystalového cukru Cukr bílý 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva
kokos Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.