Nutriční hodnoty (Krupicovo-jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 094 kJ / 3 847 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,40 g |
Tuky | 199,82 g |
– nasycené | 20,26 g |
– nenasycené | 155,17 g |
–– mononenasycené | 79,53 g |
–– polynenasycené | 75,64 g |
––– omega 3 | 15,97 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 543 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 419,40 g |
– cukry | 207,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 250 g |
100 g 100 g mletých různých druhů ořechů (vlašské, lískové, mandle, kešu…) | Vlašské ořechy | 100 g |
4 4 velká jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
150 g 150 g krystalového cukru | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
1 dl 1 dl oleje | Olej řepkový | 100 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
kokos | Kokos strouhaný |