Nutriční hodnoty (Zeleninová žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 631 kJ / 629 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
Tuky | 50,40 g |
– nasycené | 12,62 g |
– nenasycené | 26,19 g |
–– mononenasycené | 21,05 g |
–– polynenasycené | 5,14 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,15 g |
Sacharidy | 14,40 g |
– cukry | 8,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 500 g 500 g vepřových žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
cca 1 lžíce 1 lžíce kořenící směsi čubrica | Čubrica | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 mladá neloupaná cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
1 1 menší pórek, nebo půlka | ||
2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |