Nutriční hodnoty (Krůtí kousky s dvojím celerem a kadeřavou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 560 kJ / 612 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,73 g |
Tuky | 5,67 g |
– nasycené | 1,56 g |
– nenasycené | 3,26 g |
–– mononenasycené | 2,03 g |
–– polynenasycené | 1,23 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 16,70 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 13,80 g |
– cukry | 9,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg krůtích prsou | Krůta prsa bez kůže | 500 g |
1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
1/2 svazku 1/2 svazku řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | 250 g |
2 hrsti 2 hrsti kadeřavé kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
olivový olej | Olej olivový |