Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Linecký koláč s tvarohovo-ricottovým krémem, pečenými jablky a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie16 020 kJ /
3 829 kcal
Bílkoviny148,90 g
– z toho živočišné bílkoviny95,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,15 g
Tuky148,48 g
– nasycené56,46 g
– nenasycené75,61 g
–– mononenasycené35,62 g
–– polynenasycené40,00 g
––– omega 35,26 g
Vláknina34,90 g
Cholesterol 1,23 g
Sodík 885 mg
Sůl1,95 g
Sacharidy456,77 g
– cukry183,44 g
––– laktóza29,73 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky (hladká špaldová mouka) Mouka pšeničná hladká 300 g
2 ks 2 ks žloutků Vaječný žloutek 46 g
170 g 170 g másla (to prostě do lineckého těsta patří) Těsto linecké 170 g
70 g 70 g cukru (třtinového cukru) Cukr bílý 70 g
nastrouhaná citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
500 g 500 g polotučného tvarohu (nízkotučného) Tvaroh polotučný 500 g
250 g 250 g ricotty Ricotta 250 g
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
datlový sirup (množství dle chuti – ochutnejte krém, než do něj fouknete vajíčko) Sirup datlový
skořice dle chuti Skořice ceylonská
5 5 větších jablek Jablko čerstvé 750 g
50 g 50 g vlašských ořechů (množství libovolné) Vlašské ořechy 50 g
skořice a muškátový květ dle chuti Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.