Nutriční hodnoty (Zapékaný květák s krůtím masem a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 895 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 143,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 58,47 g |
– nasycené | 23,23 g |
– nenasycené | 24,96 g |
–– mononenasycené | 20,47 g |
–– polynenasycené | 4,49 g |
––– omega 3 | 0,79 g |
Vláknina | 12,52 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,16 g |
Sacharidy | 67,00 g |
– cukry | 23,86 g |
––– laktóza | 17,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
300 g 300 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 300 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1,5 dl 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
150 g 150 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |