Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný květák s krůtím masem a bramborami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 895 kJ /
1 409 kcal
Bílkoviny150,13 g
– z toho živočišné bílkoviny143,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,66 g
Tuky58,47 g
– nasycené23,23 g
– nenasycené24,96 g
–– mononenasycené20,47 g
–– polynenasycené4,49 g
––– omega 30,79 g
Vláknina12,52 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 2,15 g
Sůl5,16 g
Sacharidy67,00 g
– cukry23,86 g
––– laktóza17,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší květák Květák čerstvý
4 4 brambory Brambor zimní 200 g
300 g 300 g krůtího masa Krůta prsa bez kůže 300 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1,5 dl 1,5 dl mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
150 g 150 g tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.