Nutriční hodnoty (Jablkový dort s kakaovou mřížkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 22 131 kJ / 5 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,03 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,61 g |
Tuky | 269,00 g |
– nasycené | 125,96 g |
– nenasycené | 135,57 g |
–– mononenasycené | 92,71 g |
–– polynenasycené | 42,86 g |
––– omega 3 | 1,50 g |
Vláknina | 53,55 g |
Cholesterol | 733 mg |
Sodík | 422 mg |
Sůl | 0,93 g |
Sacharidy | 599,71 g |
– cukry | 389,35 g |
––– laktóza | 19,30 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
265 g 265 g práškového cukru | Cukr bílý | 265 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
30 g 30 g mandlových lupínků | Mandle loupané | 30 g |
125 g 125 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 125 g |
trocha trocha skořice | Skořice ceylonská | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
3 lžice 3 lžice meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 45 g |
250 ml 250 ml mleka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 1/2 balíčka vanilkového pudinku | Puding v prášku | 20 g |
2 lžice 2 lžice kakaa | Kakao prášek | 50 g |
250 ml 250 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 250 ml |