Nutriční hodnoty (Bramborový knedlík - bezlepkový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 764 kJ / 900 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 9,56 g |
– nasycené | 1,98 g |
– nenasycené | 4,22 g |
–– mononenasycené | 3,12 g |
–– polynenasycené | 1,10 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 171,50 g |
– cukry | 5,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g brambor (uvařených ve slupce) | Brambor zimní | 400 g |
80 g 80 g bezlepkové mouky Jizerka | Mouka pohanková | 80 g |
50 g 50 g bramborového škrobu | Bramborový škrob | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |