Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustová polévka s červenou čočkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 094 kJ /
978 kcal
Bílkoviny49,75 g
– z toho živočišné bílkoviny17,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,35 g
Tuky37,86 g
– nasycené9,70 g
– nenasycené20,47 g
–– mononenasycené15,80 g
–– polynenasycené4,67 g
––– omega 30,38 g
Vláknina31,55 g
Cholesterol 55 mg
Sodík 1,14 g
Sůl2,40 g
Sacharidy94,85 g
– cukry11,05 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 350 g
120 g 120 g česnekového boku nebo slaniny dle vlastní chuti (anglická...) Vepřový bok uzený 120 g
máslo nebo olej Máslo kravské
100 g 100 g červené čočky Čočka červená neloupaná 100 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 17.5 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
muškátový květ Muškát květ sušený
vývar dle potřeby (cca 1,3 l) Vývar masový
krutony dle chuti Krutony

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.