Nutriční hodnoty (Švédské řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 392 kJ / 5 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 262,12 g |
– nasycené | 160,04 g |
– nenasycené | 89,88 g |
–– mononenasycené | 80,85 g |
–– polynenasycené | 9,03 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 13,50 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 713 mg |
Sůl | 2,18 g |
Sacharidy | 528,30 g |
– cukry | 197,80 g |
––– laktóza | 38,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 450 g |
150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
tuk na vymazání pekáče | Margarín | |
750 g 750 g tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 750 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
rozinky | Rozinky | |
250 g 250 g másla (na pokladení povrchu koláče) | Máslo kravské | 250 g |