Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Topinky s václavkovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 117 kJ /
745 kcal
Bílkoviny6,84 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,04 g
Tuky67,69 g
– nasycené32,90 g
– nenasycené33,82 g
–– mononenasycené28,83 g
–– polynenasycené4,99 g
––– omega 30,08 g
Vláknina9,54 g
Cholesterol 56 mg
Sodík 1,32 g
Sůl3,20 g
Sacharidy24,68 g
– cukry13,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g pokrájených václavek, krátce spařených v osolené vroucí vodě
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
80 g 80 g moravské slaniny nebo anglické... Špek 80 g
sůl nebo sojová omáčka Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
drcený kmín Kmín mletý
tymián nebo majoránka, dle chuti Tymián sušený
120 g 120 g rajského protlaku nebo plechovka krájených loupaných rajčat Protlak rajčatový 120 g
vývar dle potřeby, při použití protlaku Protlak rajčatový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.