Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v okurkové omáčce s mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie555 kJ /
133 kcal
Bílkoviny3,38 g
– z toho živočišné bílkoviny1,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,98 g
Tuky5,87 g
– nasycené3,65 g
– nenasycené1,85 g
–– mononenasycené1,55 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,05 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy14,20 g
– cukry10,10 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vykostěná kuřecí stehna Kuře stehno s kůží
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 střední mrkve Mrkev čerstvá 100 g
5-6 5-6 nakládaných okurek Okurka polní zavařená
plná lžíce lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
olej + máslo Máslo kravské
vývar masový nebo zeleninový Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
voda z okurek nebo cukr podle chuti Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.