Nutriční hodnoty (Kuřecí maso v okurkové omáčce s mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 555 kJ / 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 5,87 g |
– nasycené | 3,65 g |
– nenasycené | 1,85 g |
–– mononenasycené | 1,55 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 106 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 14,20 g |
– cukry | 10,10 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vykostěná kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 střední mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
5-6 5-6 nakládaných okurek | Okurka polní zavařená | |
plná lžíce lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
olej + máslo | Máslo kravské | |
vývar masový nebo zeleninový | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
voda z okurek nebo cukr podle chuti | Okurka salátová čerstvá |