Nutriční hodnoty (Škvarkovka lehce pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 911 kJ / 2 369 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,72 g |
Tuky | 232,32 g |
– nasycené | 92,28 g |
– nenasycené | 129,28 g |
–– mononenasycené | 105,03 g |
–– polynenasycené | 24,26 g |
––– omega 3 | 1,84 g |
Vláknina | 9,86 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 31,20 g |
– cukry | 5,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g škvarků | Škvarky | 250 g |
2 2 menší brambory uvařené den předem | Brambor zimní | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
necelá necelá lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
lžička lžička nasekaných kaparů | Kapary | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená |