Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt s tarhoňou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 291 kJ / 1 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,83 g |
Tuky | 20,60 g |
– nasycené | 5,31 g |
– nenasycené | 9,55 g |
–– mononenasycené | 7,87 g |
–– polynenasycené | 1,69 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 18,97 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 228 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 209,20 g |
– cukry | 23,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové plece | Vepřová plec | 400 g |
150 g 150 g cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
sádlo nebo olej | Sádlo vepřové | |
1 1 plnější lžička mleté sladké papriky (nejlépe maďarské) | Paprika červená sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
50 g 50 g červené papriky nebo menší kapie | Paprika červená čerstvá | 50 g |
2 2 vyzrálá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
pár pár lístečků tymiánu | Tymián sušený | |
vývar dle potřeby | Vývar masový | |
cca 250 g cca 250 g tarhoni v suchém stavu | Těstoviny pšeničné | 250 g |