Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt s tarhoňou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie6 291 kJ /
1 504 kcal
Bílkoviny113,43 g
– z toho živočišné bílkoviny79,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,83 g
Tuky20,60 g
– nasycené5,31 g
– nenasycené9,55 g
–– mononenasycené7,87 g
–– polynenasycené1,69 g
––– omega 30,33 g
Vláknina18,97 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 228 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy209,20 g
– cukry23,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové plece Vepřová plec 400 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
sádlo nebo olej Sádlo vepřové
1 1 plnější lžička mleté sladké papriky (nejlépe maďarské) Paprika červená sušená
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
50 g 50 g červené papriky nebo menší kapie Paprika červená čerstvá 50 g
2 2 vyzrálá rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
pár pár lístečků tymiánu Tymián sušený
vývar dle potřeby Vývar masový
cca 250 g cca 250 g tarhoni v suchém stavu Těstoviny pšeničné 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.