Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní houbová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 677 kJ /
1 596 kcal
Bílkoviny21,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,90 g
Tuky87,68 g
– nasycené54,45 g
– nenasycené32,06 g
–– mononenasycené26,81 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,50 g
Vláknina28,85 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 522 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy166,84 g
– cukry13,23 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g lesních hub (čerstvých nebo i sušených) Hřib čerstvý 50 g
1 ks 1 ks mrkve Mrkev čerstvá 50 g
1/4 ks 1/4 ks celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 ks 1 ks cibule Cibule čerstvá 69 g
1 ks 1 ks bobkového listu Bobkový list sušený
špetka špetka soli Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
čerstvý rozmarýn Rozmarýn čerstvý
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
200 g 200 g krup Kroupy ječné 200 g
1,2 l 1,2 l vody Voda 1200.0000476837158 ml
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu Bujón zeleninový 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.