Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový koláč s hruškami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 437 kJ /
2 973 kcal
Bílkoviny61,44 g
– z toho živočišné bílkoviny22,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,90 g
Tuky182,44 g
– nasycené72,54 g
– nenasycené88,03 g
–– mononenasycené61,61 g
–– polynenasycené26,42 g
––– omega 30,68 g
Vláknina36,65 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 386 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy252,89 g
– cukry143,17 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mandlové mouky Mouka mandlová 100 g
100 g 100 g špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 100 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
2-3 2-3 vejce Vejce slepičí 175 g
100 g 100 g třtinového cukru + na posypání Cukr třtinový 100 g
1 1 1/4 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu Aroma vanilkové 15 ml
3-4 3-4 hrušky Hruška čerstvá 455 g
hrst hrst mandlových plátků Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.