Nutriční hodnoty (Mandlový koláč s hruškami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 437 kJ / 2 973 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,90 g |
Tuky | 182,44 g |
– nasycené | 72,54 g |
– nenasycené | 88,03 g |
–– mononenasycené | 61,61 g |
–– polynenasycené | 26,42 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 36,65 g |
Cholesterol | 954 mg |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 252,89 g |
– cukry | 143,17 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g mandlové mouky | Mouka mandlová | 100 g |
100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
100 g 100 g třtinového cukru + na posypání | Cukr třtinový | 100 g |
1 1 1/4 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového extraktu | Aroma vanilkové | 15 ml |
3-4 3-4 hrušky | Hruška čerstvá | 455 g |
hrst hrst mandlových plátků | Mandle loupané |