Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát s fenyklem a hruškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 096 kJ /
262 kcal
Bílkoviny0,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,54 g
Tuky21,23 g
– nasycené2,91 g
– nenasycené18,24 g
–– mononenasycené15,65 g
–– polynenasycené2,58 g
––– omega 30,07 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy15,21 g
– cukry11,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 zralá hruška Hruška čerstvá 130 g
srdíčko fenyklu Fenykl hlíza
2 2 hrsti lístků červené řepy + chmýří na ozdobu Červená řepa čerstvá
2 KL 2 KL medové hořčice
2 PL 2 PL olivového oleje Olej olivový 22 ml
šťáva z poloviny citronu Šťáva z citrónu
sůl a pepř dle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.