Nutriční hodnoty (Salát s fenyklem a hruškou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 096 kJ / 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,54 g |
Tuky | 21,23 g |
– nasycené | 2,91 g |
– nenasycené | 18,24 g |
–– mononenasycené | 15,65 g |
–– polynenasycené | 2,58 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 15,21 g |
– cukry | 11,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 zralá hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
srdíčko fenyklu | Fenykl hlíza | |
2 2 hrsti lístků červené řepy + chmýří na ozdobu | Červená řepa čerstvá | |
2 KL 2 KL medové hořčice | ||
2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
šťáva z poloviny citronu | Šťáva z citrónu | |
sůl a pepř dle chuti | Pepř černý |