Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená zelenina se sýrovou pěnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 361 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny30,25 g
– z toho živočišné bílkoviny28,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,75 g
Tuky90,35 g
– nasycené59,07 g
– nenasycené28,15 g
–– mononenasycené25,04 g
–– polynenasycené3,11 g
––– omega 30,80 g
Vláknina5,08 g
Cholesterol 310 mg
Sodík 1,22 g
Sůl3,10 g
Sacharidy24,50 g
– cukry21,00 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 menší dýně hokaido Dýně Hokkaidó čerstvá
3-4 3-4 mrkve Mrkev čerstvá 175 g
1 1 větší batát Batáty neloupané
olivový olej Olej olivový
mořská sůl Sůl mořská
citronový pepř Pepř černý
cibulová nať Cibulka jarní nať čerstvá
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
100 g 100 g italského sýra taleggio Sýr kravský tvrdý 30% 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.