Nutriční hodnoty (Pečená zelenina se sýrovou pěnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 361 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 90,35 g |
– nasycené | 59,07 g |
– nenasycené | 28,15 g |
–– mononenasycené | 25,04 g |
–– polynenasycené | 3,11 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 5,08 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 24,50 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 14,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menší dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
3-4 3-4 mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
1 1 větší batát | Batáty neloupané | |
olivový olej | Olej olivový | |
mořská sůl | Sůl mořská | |
citronový pepř | Pepř černý | |
cibulová nať | Cibulka jarní nať čerstvá | |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
100 g 100 g italského sýra taleggio | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |