Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 097 kJ /
501 kcal
Bílkoviny3,57 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,77 g
Tuky50,03 g
– nasycené9,46 g
– nenasycené37,33 g
–– mononenasycené25,64 g
–– polynenasycené11,69 g
––– omega 32,88 g
Vláknina1,81 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 337 mg
Sůl0,78 g
Sacharidy8,65 g
– cukry4,24 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
panenka cca 400 g Vepřová panenka
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
1 lžička 1 lžička citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice Hořčice dijonská 5 g
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku Česnek čerstvý 7 g
bylinky (petržel nebo libeček) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
100 ml 100 ml smetany 31% Smetana kravská sladká 12% 100 ml
2-3 lžičky 2-3 lžičky bazalkového pesta s rajčaty Pesto bazalkové 12.5 g
vývar nebo mléko podle potřeby Vývar hovězí
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.