Nutriční hodnoty (Marinovaná panenka s omáčkou z červeného pesta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 097 kJ / 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,77 g |
Tuky | 50,03 g |
– nasycené | 9,46 g |
– nenasycené | 37,33 g |
–– mononenasycené | 25,64 g |
–– polynenasycené | 11,69 g |
––– omega 3 | 2,88 g |
Vláknina | 1,81 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,78 g |
Sacharidy | 8,65 g |
– cukry | 4,24 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
panenka cca 400 g | Vepřová panenka | |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
1 lžička 1 lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
1 lžička 1 lžička francouzské hořčice | Hořčice dijonská | 5 g |
1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
bylinky (petržel nebo libeček) | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
100 ml 100 ml smetany 31% | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
2-3 lžičky 2-3 lžičky bazalkového pesta s rajčaty | Pesto bazalkové | 12.5 g |
vývar nebo mléko podle potřeby | Vývar hovězí | |
olej | Olej řepkový |