Nutriční hodnoty (Bramborová kopýtka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 781 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,00 g |
Tuky | 18,62 g |
– nasycené | 4,14 g |
– nenasycené | 8,25 g |
–– mononenasycené | 5,85 g |
–– polynenasycené | 2,40 g |
––– omega 3 | 0,16 g |
Vláknina | 29,50 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 264 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 345,90 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
1 hrnek 1 hrnek hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
na špičku nože na špičku nože prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
1/2 1/2 kávové lžička octa | Ocet lihový | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl podle chuti - cca třetina polévkové lžíce lžíce | Sůl mořská |