Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v košilce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 923 kJ /
2 133 kcal
Bílkoviny109,48 g
– z toho živočišné bílkoviny84,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,78 g
Tuky111,17 g
– nasycené61,30 g
– nenasycené41,50 g
–– mononenasycené34,58 g
–– polynenasycené6,92 g
––– omega 30,49 g
Vláknina16,97 g
Cholesterol 2,74 g
Sodík 374 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy168,58 g
– cukry19,00 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 větší cibule Cibule čerstvá 140 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
3/4 hrnku 3/4 hrnku hladké mouky Mouka pšeničná hladká 187.5 g
20 plátků 20 plátků anglické slaniny Anglická slanina
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.