Nutriční hodnoty (Kuřecí játra v košilce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 923 kJ / 2 133 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,78 g |
Tuky | 111,17 g |
– nasycené | 61,30 g |
– nenasycené | 41,50 g |
–– mononenasycené | 34,58 g |
–– polynenasycené | 6,92 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 16,97 g |
Cholesterol | 2,74 g |
Sodík | 374 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 168,58 g |
– cukry | 19,00 g |
––– laktóza | 0,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
3/4 hrnku 3/4 hrnku hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 187.5 g |
20 plátků 20 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |