Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar z PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie535 kJ /
128 kcal
Bílkoviny5,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,53 g
Tuky1,08 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,69 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,49 g
––– omega 30,00 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy16,32 g
– cukry9,71 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 kuřecích krků Kuře krky
1 1 kuřecí stehno Kuře stehno s kůží
1 1 neoloupaná cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
fazolové lusky (nemusí být) Fazolky čerstvé
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
hrst hrst sušeného libečku Libeček sušený
1,8 l 1,8 l studené vody Voda 1799.9999523162842 ml
sůl podle chuti Sůl mořská
hrst hrst petrželové natě Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.