Nutriční hodnoty (Kuřecí vývar z PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 535 kJ / 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,53 g |
Tuky | 1,08 g |
– nasycené | 0,29 g |
– nenasycené | 0,69 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,49 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 17,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 303 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 16,32 g |
– cukry | 9,71 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 kuřecích krků | Kuře krky | |
1 1 kuřecí stehno | Kuře stehno s kůží | |
1 1 neoloupaná cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 velká mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
fazolové lusky (nemusí být) | Fazolky čerstvé | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 kuličky 4 kuličky nového koření | Nové koření | |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
hrst hrst sušeného libečku | Libeček sušený | |
1,8 l 1,8 l studené vody | Voda | 1799.9999523162842 ml |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
hrst hrst petrželové natě | Petržel nať čerstvá |