Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinkový jablečník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 500 kJ /
2 988 kcal
Bílkoviny56,69 g
– z toho živočišné bílkoviny38,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,72 g
Tuky125,94 g
– nasycené32,17 g
– nenasycené82,30 g
–– mononenasycené56,93 g
–– polynenasycené25,37 g
––– omega 31,78 g
Vláknina20,90 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 655 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy396,43 g
– cukry215,13 g
––– laktóza6,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 125 ml
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek
600 g 600 g jablek Jablko čerstvé 600 g
50 g 50 g rozpuštěné Hery na pokapání Margarín 50 g
1 1 skořicový cukr na posypání Cukr skořicový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.