Nutriční hodnoty (Pudinkový jablečník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 500 kJ / 2 988 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,72 g |
Tuky | 125,94 g |
– nasycené | 32,17 g |
– nenasycené | 82,30 g |
–– mononenasycené | 56,93 g |
–– polynenasycené | 25,37 g |
––– omega 3 | 1,78 g |
Vláknina | 20,90 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 655 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 396,43 g |
– cukry | 215,13 g |
––– laktóza | 6,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1/2 hrníčku 1/2 hrníčku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
1/2 1/2 kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
600 g 600 g jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
50 g 50 g rozpuštěné Hery na pokapání | Margarín | 50 g |
1 1 skořicový cukr na posypání | Cukr skořicový |