Nutriční hodnoty (Špaldová žíhaná bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 18 327 kJ / 4 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 46,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 70,00 g |
Tuky | 195,84 g |
– nasycené | 109,44 g |
– nenasycené | 74,60 g |
–– mononenasycené | 62,44 g |
–– polynenasycené | 12,16 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 56,00 g |
Cholesterol | 1,52 g |
Sodík | 744 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 509,94 g |
– cukry | 218,14 g |
––– laktóza | 14,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
380 g 380 g špaldové hladké mouky Pernerka | Mouka špaldová hladká | 380 g |
200 g 200 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 200 g |
180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
250 ml 250 ml kysaného podmáslí | Podmáslí | 250 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
30 g 30 g kakaa | Kakao prášek | 30 g |
kůra z jednoho bio citronu | Citrón čerstvý | |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |