Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldová žíhaná bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie18 327 kJ /
4 380 kcal
Bílkoviny116,48 g
– z toho živočišné bílkoviny46,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,00 g
Tuky195,84 g
– nasycené109,44 g
– nenasycené74,60 g
–– mononenasycené62,44 g
–– polynenasycené12,16 g
––– omega 31,13 g
Vláknina56,00 g
Cholesterol 1,52 g
Sodík 744 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy509,94 g
– cukry218,14 g
––– laktóza14,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
380 g 380 g špaldové hladké mouky Pernerka Mouka špaldová hladká 380 g
200 g 200 g třtinového cukru Cukr třtinový 200 g
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
250 ml 250 ml kysaného podmáslí Podmáslí 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
30 g 30 g kakaa Kakao prášek 30 g
kůra z jednoho bio citronu Citrón čerstvý
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku Kypřící prášek 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.