Nutriční hodnoty (Tvarohové řezy s broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 16 283 kJ / 3 892 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 85,32 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
Tuky | 166,63 g |
– nasycené | 94,94 g |
– nenasycené | 59,85 g |
–– mononenasycené | 51,41 g |
–– polynenasycené | 8,44 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,21 g |
Sodík | 652 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 442,12 g |
– cukry | 195,40 g |
––– laktóza | 19,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
140 g 140 g másla (nebo jiného tuku na pečení) | Máslo kravské | 140 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 bílek na potření vyváleného těsta na plechu | Vaječný bílek | 33 g |
500 g 500 g tvarohu ve vaničce (nebo kostce) | Tvaroh polotučný | 500 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
60 g 60 g moučkového cukru ( podle potřeby) | Cukr bílý | 60 g |
1 1 vanilkový pudink v prášku | Puding v prášku | 40 g |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 velký broskvový kompot - 820 g (budeme potřebovat i 250 ml nálevu) | Broskev zavařená |