Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí - maďarské)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 567 kJ /
374 kcal
Bílkoviny15,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,53 g
Tuky5,27 g
– nasycené0,89 g
– nenasycené4,17 g
–– mononenasycené2,46 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,00 g
Vláknina33,75 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy50,55 g
– cukry20,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g zelí červeného nebo bílého Zelí bílé čerstvé 800 g
2-2,5 2-2,5 velkých PL krystalového cukru Cukr bílý
4-5 4-5 velkých PL oleje (ne olivového) nebo sádla Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 ČL 3-4 ČL kmínu Kmín 35 g
2,5 2,5 PL lžíce octa Ocet lihový
sůl podle chuti Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.