Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí - maďarské)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 567 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,53 g |
Tuky | 5,27 g |
– nasycené | 0,89 g |
– nenasycené | 4,17 g |
–– mononenasycené | 2,46 g |
–– polynenasycené | 1,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 33,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 50,55 g |
– cukry | 20,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g zelí červeného nebo bílého | Zelí bílé čerstvé | 800 g |
2-2,5 2-2,5 velkých PL krystalového cukru | Cukr bílý | |
4-5 4-5 velkých PL oleje (ne olivového) nebo sádla | Olej řepkový | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 ČL 3-4 ČL kmínu | Kmín | 35 g |
2,5 2,5 PL lžíce octa | Ocet lihový | |
sůl podle chuti | Sůl mořská |