Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Klobásky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie329 781 kJ /
78 819 kcal
Bílkoviny4 960,24 g
– z toho živočišné bílkoviny4 930,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,24 g
Tuky6 482,00 g
– nasycené1 791,00 g
– nenasycené3 338,00 g
–– mononenasycené2 743,00 g
–– polynenasycené595,00 g
––– omega 334,00 g
Vláknina71,20 g
Cholesterol 17,00 g
Sodík 219,31 g
Sůl538,00 g
Sacharidy152,00 g
– cukry10,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 kg 20 kg bůčku Vepřový bok 20000 g
10 kg 10 kg jehněčího masa Jehněčí kýta 10000 g
3 3 kmíny mleté Vitana Kmín
4 4 pepře mleté Vitana Pepř černý 4 g
3 3 papriky sladké Vitana Paprika červená sušená
5 5 paprik pálivých Vitana Paprika bílá čerstvá
50 dkg 50 dkg soli - podle chuti Sůl mořská 500 g
50 dkg 50 dkg česneku Česnek čerstvý 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.