Nutriční hodnoty (Klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 329 781 kJ / 78 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4 960,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 4 930,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,24 g |
Tuky | 6 482,00 g |
– nasycené | 1 791,00 g |
– nenasycené | 3 338,00 g |
–– mononenasycené | 2 743,00 g |
–– polynenasycené | 595,00 g |
––– omega 3 | 34,00 g |
Vláknina | 71,20 g |
Cholesterol | 17,00 g |
Sodík | 219,31 g |
Sůl | 538,00 g |
Sacharidy | 152,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 kg 20 kg bůčku | Vepřový bok | 20000 g |
10 kg 10 kg jehněčího masa | Jehněčí kýta | 10000 g |
3 3 kmíny mleté Vitana | Kmín | |
4 4 pepře mleté Vitana | Pepř černý | 4 g |
3 3 papriky sladké Vitana | Paprika červená sušená | |
5 5 paprik pálivých Vitana | Paprika bílá čerstvá | |
50 dkg 50 dkg soli - podle chuti | Sůl mořská | 500 g |
50 dkg 50 dkg česneku | Česnek čerstvý | 500 g |