Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s kapustičkami a brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 304 kJ /
790 kcal
Bílkoviny31,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,64 g
Tuky12,54 g
– nasycené6,71 g
– nenasycené7,66 g
–– mononenasycené1,21 g
–– polynenasycené6,45 g
––– omega 30,02 g
Vláknina41,54 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 203 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy118,95 g
– cukry21,44 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 střední brambory Brambor zimní 200 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 jarní cibulka i s natí Cibulka jarní čerstvá
1/2 1/2 brokolice Brokolice čerstvá 250 g
300 g 300 g kapustiček Kapusta růžičková čerstvá 300 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1500 ml
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky kurkumy Kurkuma mletá 2.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej Olej olivový
silnější plátek plátek másla Máslo kravské
1-2 lžíce 1-2 lžíce instantní jíšky Jíška máslová 22.5 ml
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.