Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mé dobré klobásky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie49 947 kJ /
11 938 kcal
Bílkoviny886,13 g
– z toho živočišné bílkoviny881,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,13 g
Tuky918,33 g
– nasycené243,95 g
– nenasycené482,19 g
–– mononenasycené394,34 g
–– polynenasycené87,84 g
––– omega 34,10 g
Vláknina10,83 g
Cholesterol 2,32 g
Sodík 34,73 g
Sůl85,00 g
Sacharidy30,48 g
– cukry6,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 kg 3 kg vepřového bůčku Vepřový bok 3000 g
2 kg 2 kg předního hovězího masa Hovězí kýta 2000 g
3/4 balíčku 3/4 balíčku mletého pepře Pepř černý mletý
1 1 a 1/2 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu Kmín mletý 2.5 g
1 1 polévková lžíce utřeného česneku Česnek čerstvý 70 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky ďábelské směsi
1 lžička 1 lžička moučkového cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička pálivé papriky Paprika pálivá 6 g
10 lžiček 10 lžiček soli Sůl mořská 80 g
vepřová střívka
- většinou je dělám z 3 kg králičího masa a 2 kg vepřového bůčku Vepřový bok

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.