Nutriční hodnoty (Mé dobré klobásky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 49 947 kJ / 11 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 886,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 881,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,13 g |
Tuky | 918,33 g |
– nasycené | 243,95 g |
– nenasycené | 482,19 g |
–– mononenasycené | 394,34 g |
–– polynenasycené | 87,84 g |
––– omega 3 | 4,10 g |
Vláknina | 10,83 g |
Cholesterol | 2,32 g |
Sodík | 34,73 g |
Sůl | 85,00 g |
Sacharidy | 30,48 g |
– cukry | 6,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 kg 3 kg vepřového bůčku | Vepřový bok | 3000 g |
2 kg 2 kg předního hovězího masa | Hovězí kýta | 2000 g |
3/4 balíčku 3/4 balíčku mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 1 a 1/2 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého kmínu | Kmín mletý | 2.5 g |
1 1 polévková lžíce utřeného česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky ďábelské směsi | ||
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
10 lžiček 10 lžiček soli | Sůl mořská | 80 g |
vepřová střívka | ||
- většinou je dělám z 3 kg králičího masa a 2 kg vepřového bůčku | Vepřový bok |