Nutriční hodnoty (Indický dhal z červené čočky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 380 kJ / 808 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,02 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,92 g |
Tuky | 18,87 g |
– nasycené | 9,70 g |
– nenasycené | 7,99 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 1,99 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 35,99 g |
Cholesterol | 39 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 105,56 g |
– cukry | 13,54 g |
––– laktóza | 0,02 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 150 g |
2 ks 2 ks rajčat | Rajče červené čerstvé | 160 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
chilli paprička dle chuti | Chilli paprička čerstvá | |
zázvor dle chuti | Zázvor sušený | |
1 PL 1 PL ghí (přepuštěné máslo) | Ghí | 15 g |
1 KL 1 KL koření garam masala | Garam masala | 5 g |
na špičku kávové lžičky lžičky kurkumy | Kurkuma mletá | |
1/5 KL 1/5 KL římského kmínu | Římský kmín mletý | 1.4000000208616257 g |
1 PL 1 PL čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | 15 g |
1 KL 1 KL citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 5 ml |
sůl | Sůl mořská | |
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce lžíce |