Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Indický dhal z červené čočky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 380 kJ /
808 kcal
Bílkoviny36,94 g
– z toho živočišné bílkoviny0,02 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,92 g
Tuky18,87 g
– nasycené9,70 g
– nenasycené7,99 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené1,99 g
––– omega 30,35 g
Vláknina35,99 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy105,56 g
– cukry13,54 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g červené čočky Čočka červená neloupaná 150 g
2 ks 2 ks rajčat Rajče červené čerstvé 160 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
chilli paprička dle chuti Chilli paprička čerstvá
zázvor dle chuti Zázvor sušený
1 PL 1 PL ghí (přepuštěné máslo) Ghí 15 g
1 KL 1 KL koření garam masala Garam masala 5 g
na špičku kávové lžičky lžičky kurkumy Kurkuma mletá
1/5 KL 1/5 KL římského kmínu Římský kmín mletý 1.4000000208616257 g
1 PL 1 PL čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé 15 g
1 KL 1 KL citronové šťávy Šťáva z citrónu 5 ml
sůl Sůl mořská
KL - Kávová lžička, PL - Polévková lžíce lžíce

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.