Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezhlavá rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie102 692 kJ /
24 544 kcal
Bílkoviny1 288,51 g
– z toho živočišné bílkoviny61,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny1 227,10 g
Tuky367,84 g
– nasycené141,75 g
– nenasycené216,21 g
–– mononenasycené85,82 g
–– polynenasycené130,38 g
––– omega 31,75 g
Vláknina3 651,65 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 75,46 g
Sůl164,21 g
Sacharidy2 194,07 g
– cukry1 060,30 g
––– laktóza1,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mlíčí a jiker, koupila jsem mražené, kde bylo víc mlíčí Mlíčí kapr 300 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 30 g
1 1 střední mrkev 150-200 g Mrkev čerstvá 50 g
150 150 g kousek celeru Celer bulva čerstvá 81000 g
1 1 petržel - měla 80 g Petržel kořenová čerstvá
muškátový oříšek Muškátový oříšek
1,75 -2 l 1,75 -2 l vývaru nebo vody Vývar hovězí 1879.9999952316284 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka na ozdobu Petržel nať čerstvá
dále 2 2 starší rohlíky a kousek másla s kapkou oleje na opečení Rohlík pšeničný bílý 86 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.