Nutriční hodnoty (Bezhlavá rybí polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 102 692 kJ / 24 544 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 288,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 61,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1 227,10 g |
Tuky | 367,84 g |
– nasycené | 141,75 g |
– nenasycené | 216,21 g |
–– mononenasycené | 85,82 g |
–– polynenasycené | 130,38 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 3 651,65 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 75,46 g |
Sůl | 164,21 g |
Sacharidy | 2 194,07 g |
– cukry | 1 060,30 g |
––– laktóza | 1,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mlíčí a jiker, koupila jsem mražené, kde bylo víc mlíčí | Mlíčí kapr | 300 g |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
2 lžíce 2 lžíce dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 30 g |
1 1 střední mrkev 150-200 g | Mrkev čerstvá | 50 g |
150 150 g kousek celeru | Celer bulva čerstvá | 81000 g |
1 1 petržel - měla 80 g | Petržel kořenová čerstvá | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
1,75 -2 l 1,75 -2 l vývaru nebo vody | Vývar hovězí | 1879.9999952316284 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá | |
dále 2 2 starší rohlíky a kousek másla s kapkou oleje na opečení | Rohlík pšeničný bílý | 86 g |