Nutriční hodnoty (Dobrý medovník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 059 kJ / 4 794 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 66,50 g |
Tuky | 95,32 g |
– nasycené | 26,18 g |
– nenasycené | 60,82 g |
–– mononenasycené | 39,32 g |
–– polynenasycené | 21,50 g |
––– omega 3 | 1,67 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 3,83 g |
Sůl | 1,22 g |
Sacharidy | 843,48 g |
– cukry | 453,78 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
12 g 12 g jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
4 4 lžíce medu | Med nepasterovaný | |
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 lžíce 1 lžíce perníkového koření | Perníkové koření | 15 g |
1 1 Hera | Margarín | |
250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce rumu | Rum | 51 ml |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
60 g 60 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
Na posypání nastrouhaná 1 čokoláda na vaření | Čokoláda hořká 40% |