Nutriční hodnoty (Kakaovo-ořechové pracny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 13 780 kJ / 3 294 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,50 g |
Tuky | 197,56 g |
– nasycené | 36,37 g |
– nenasycené | 141,90 g |
–– mononenasycené | 52,70 g |
–– polynenasycené | 89,20 g |
––– omega 3 | 12,73 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 259 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 293,95 g |
– cukry | 113,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
3 lžíce 3 lžíce kakaa | Kakao prášek | 75 g |
150 g 150 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 g 125 g změklé Hery | Margarín | 125 g |
moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |