Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorské vdolky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 739 kJ /
2 328 kcal
Bílkoviny72,82 g
– z toho živočišné bílkoviny26,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,75 g
Tuky49,72 g
– nasycené23,37 g
– nenasycené20,03 g
–– mononenasycené15,08 g
–– polynenasycené4,95 g
––– omega 30,37 g
Vláknina14,00 g
Cholesterol 610 mg
Sodík 710 mg
Sůl1,67 g
Sacharidy348,59 g
– cukry68,69 g
––– laktóza12,49 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná polohrubá 200 g
25 g 25 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 25 g
40 g 40 g krupicového cukru Cukr bílý 40 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
4 lžíce 4 lžíce rumu Rum 68 ml
olej na smažení Olej řepkový
povidla Povidla
500 500 g tvarohu z vaničky Tvaroh polotučný
3-4 3-4 vanilkové cukry Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.