Nutriční hodnoty (Bavorské vdolky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 739 kJ / 2 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,75 g |
Tuky | 49,72 g |
– nasycené | 23,37 g |
– nenasycené | 20,03 g |
–– mononenasycené | 15,08 g |
–– polynenasycené | 4,95 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 14,00 g |
Cholesterol | 610 mg |
Sodík | 710 mg |
Sůl | 1,67 g |
Sacharidy | 348,59 g |
– cukry | 68,69 g |
––– laktóza | 12,49 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
200 g 200 g polohrubé mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
25 g 25 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 25 g |
40 g 40 g krupicového cukru | Cukr bílý | 40 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
4 lžíce 4 lžíce rumu | Rum | 68 ml |
olej na smažení | Olej řepkový | |
povidla | Povidla | |
500 500 g tvarohu z vaničky | Tvaroh polotučný | |
3-4 3-4 vanilkové cukry | Cukr vanilkový |