Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené zázvorové plátky s hlívou a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 337 kJ /
1 276 kcal
Bílkoviny28,74 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,24 g
Tuky89,00 g
– nasycené42,74 g
– nenasycené45,03 g
–– mononenasycené36,91 g
–– polynenasycené8,12 g
––– omega 30,10 g
Vláknina63,46 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,65 g
Sůl6,16 g
Sacharidy58,98 g
– cukry23,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-800 g 700-800 g vepřové kotlety, kýty, krkovice...
100 g 100 g farmářské slaniny Špek 100 g
150 g 150 g hlívy Hlíva ústřičná syrová 150 g
150 g 150 g pórku Pórek čerstvý 150 g
2 2 větší řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1080 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru Zázvor sušený 15 g
nasekaný zázvor na dozdobení Zázvor sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olej Olej řepkový
vývar Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.