Nutriční hodnoty (Dušené zázvorové plátky s hlívou a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 337 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,24 g |
Tuky | 89,00 g |
– nasycené | 42,74 g |
– nenasycené | 45,03 g |
–– mononenasycené | 36,91 g |
–– polynenasycené | 8,12 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 63,46 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,65 g |
Sůl | 6,16 g |
Sacharidy | 58,98 g |
– cukry | 23,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700-800 g 700-800 g vepřové kotlety, kýty, krkovice... | ||
100 g 100 g farmářské slaniny | Špek | 100 g |
150 g 150 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
150 g 150 g pórku | Pórek čerstvý | 150 g |
2 2 větší řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1080 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 15 g |
nasekaný zázvor na dozdobení | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
vývar | Vývar hovězí | |