Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 996 kJ / 477 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,37 g |
Tuky | 17,46 g |
– nasycené | 7,54 g |
– nenasycené | 9,47 g |
–– mononenasycené | 7,10 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 132 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 53,15 g |
– cukry | 26,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 velké kedlubny | Kedluben čerstvý | 540 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
trochu trochu soli | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce kmínu | Kmín | 15 g |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový |