Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 996 kJ /
477 kcal
Bílkoviny15,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,37 g
Tuky17,46 g
– nasycené7,54 g
– nenasycené9,47 g
–– mononenasycené7,10 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,04 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 132 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy53,15 g
– cukry26,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 velké kedlubny Kedluben čerstvý 540 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
trochu trochu soli Sůl mořská
1 lžíce 1 lžíce kmínu Kmín 15 g
trochu trochu cukru Cukr bílý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.