Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová panenka na topince s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 130 kJ /
1 704 kcal
Bílkoviny221,87 g
– z toho živočišné bílkoviny208,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,97 g
Tuky67,48 g
– nasycené26,79 g
– nenasycené34,08 g
–– mononenasycené20,71 g
–– polynenasycené13,37 g
––– omega 30,50 g
Vláknina23,58 g
Cholesterol 465 mg
Sodík 4,52 g
Sůl8,63 g
Sacharidy40,95 g
– cukry20,99 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřové panenky Vepřová panenka 600 g
200 g 200 g pancetty Pancetta 200 g
1 lžíci 1 lžíci hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 15 g
hrst hrst bylinek, jaké kdo rád (tymián, oregano, bazalka, atd.)
300 g 300 g hub (jakékoliv, co kdo rád) já měla hlívu Hřib čerstvý 300 g
1 1 šalotka Šalotka čerstvá
¼ l žičky žičky kmínu Kmín
3 lžíce 3 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 75 ml
olej Olej řepkový
máslo tak na 2 prsty Máslo kravské
1 1 salát little gem Salát listový čerstvý
1+ 1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
krajíce krajíce chleba Chléb pšeničný kváskový
1 1 oranžová kapie Paprika červená čerstvá 250 g
1 1 okurka Okurka salátová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.