Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s játry a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 553 kJ / 849 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,41 g |
Tuky | 20,55 g |
– nasycené | 6,55 g |
– nenasycené | 9,42 g |
–– mononenasycené | 6,26 g |
–– polynenasycené | 3,15 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 10,66 g |
Cholesterol | 1,66 g |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 2,01 g |
Sacharidy | 37,73 g |
– cukry | 21,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g kuřecího masa (stehenní nebo prsní) | Kuře prso | 300 g |
300 g 300 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1 1 kyselé jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
4 lžíce 4 lžíce rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 60 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky dobré sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 7.5 ml |
hrst hrst mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | |
kajenský pepř podle chuti | Chilli paprička mletá | |
cca 250 ml 250 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 250 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |