Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí směs s játry a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 553 kJ /
849 kcal
Bílkoviny124,96 g
– z toho živočišné bílkoviny121,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,41 g
Tuky20,55 g
– nasycené6,55 g
– nenasycené9,42 g
–– mononenasycené6,26 g
–– polynenasycené3,15 g
––– omega 30,69 g
Vláknina10,66 g
Cholesterol 1,66 g
Sodík 841 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy37,73 g
– cukry21,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kuřecího masa (stehenní nebo prsní) Kuře prso 300 g
300 g 300 g drůbežích jater Játra kuřecí 300 g
1 1 kyselé jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 lžíce 4 lžíce rajčatového pyré Pyré z červených rajčat 60 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky dobré sojové omáčky Sójová omáčka Tamari 7.5 ml
hrst hrst mraženého hrášku Hrášek zelený mražený
kajenský pepř podle chuti Chilli paprička mletá
cca 250 ml 250 ml kuřecího vývaru Vývar kuřecí 250 ml
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.