Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové po štýrsku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 571 kJ /
1 810 kcal
Bílkoviny130,23 g
– z toho živočišné bílkoviny113,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,48 g
Tuky86,82 g
– nasycené42,32 g
– nenasycené37,85 g
–– mononenasycené32,42 g
–– polynenasycené5,42 g
––– omega 30,40 g
Vláknina27,10 g
Cholesterol 325 mg
Sodík 1,41 g
Sůl3,15 g
Sacharidy114,45 g
– cukry27,30 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l zeleninového vývaru (mrkev, petržel, celer, cibule) Vývar zeleninový 1500 ml
500 g 500 g vepřového masa (plecko, pečeně) Vepřová kýta 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
150 g 150 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 150 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
100 g 100 g celeru Celer bulva čerstvá 100 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
šťáva z 0,5 šťáva z 0,5 citronu (nebo 1 lžíce octa) Citrón čerstvý
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
1 1 větší lístek bobkového listu Bobkový list sušený
5 kuliček 5 kuliček nového koření Nové koření
10 kuliček 10 kuliček celého pepře Pepř černý
200 ml 200 ml smetany (nemusí být) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
olej (nebo sádlo) Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.