Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Išelské cukroví II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie18 191 kJ /
4 348 kcal
Bílkoviny48,65 g
– z toho živočišné bílkoviny1,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,97 g
Tuky306,73 g
– nasycené137,46 g
– nenasycené150,32 g
–– mononenasycené71,62 g
–– polynenasycené78,70 g
––– omega 312,88 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 612 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy328,45 g
– cukry188,05 g
––– laktóza1,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
160 g 160 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 160 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
1 lžíce 1 lžíce holandského kakaa Kakao prášek 15 g
pár kapek kapek vanilkového extraktu Aroma vanilkové
80 g 80 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
2 lžíce 2 lžíce meruňkové marmelády Marmeláda meruňková 30 g
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 díl 1 díl čokolády Čokoláda mléčná 30%
1 díl 1 díl Omegy (nebo jiný 100% tuk) Margarín
loupané mandle (nebo vlašské ořechy) Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.