Nutriční hodnoty (Bramborové šišky z krupičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 979 kJ / 1 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 10,06 g |
– nasycené | 2,22 g |
– nenasycené | 4,50 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,50 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 17,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,21 g |
Sacharidy | 227,70 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
200 g 200 g jemné krupice | Krupice pšeničná hrubá | 200 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |