Nutriční hodnoty (Srbské rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 845 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,20 g |
Tuky | 1,88 g |
– nasycené | 0,78 g |
– nenasycené | 0,56 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 7,11 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 204,35 g |
– cukry | 13,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 200 g vepřové plece na kostky (lze i kuřecí nebo krůtí kousky) | Vepřová plec | |
250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
sterilovaná červená paprika | Paprika červená sterilovaná | |
nastrouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |