Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Srbské rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 845 kJ /
919 kcal
Bílkoviny18,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny18,20 g
Tuky1,88 g
– nasycené0,78 g
– nenasycené0,56 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,03 g
Vláknina7,11 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 20 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy204,35 g
– cukry13,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 200 g vepřové plece na kostky (lze i kuřecí nebo krůtí kousky) Vepřová plec
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový 5 g
sterilovaná červená paprika Paprika červená sterilovaná
nastrouhaný sýr Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.